Neyse Odur İşte…!

androidWhisperMonitor, Android tabalı cep telefonu kullananların telefonlarındaki uygulamaların kendileri hakkından hangi bilgileri nasıl topladığını görmelerini ve onların takip davranışlarını kısıtlamayı sağlayan oldukça yararlı bir Android güvenliği programıdır. Android telefonlarının bütün dikkat çeken hareketlerini bu programla kontrol altına alabilirsiniz.

Ortalıkta Android telefonlarının güvenliği çin yapıldığı söylenen birçok program dolaşsa da, Whisper Systems firması tarafından geliştirilmiş olan WhisperMonitor uygulaması Android telefonu üzerinde kullancıya bir firewall misali tam kontrol yeteneği kazandırıyor.

Program firmanın daha önceden geliştirmiş olduğu WhisperCore isimli Android telefonlarında herşeyi şifreleyen ana bir uygulamanın tabanında çalışıyor.

WhisperMonitor bir güvenlik duvarı yazılımı gibi dinamik çıkışlı filtreleme yaparak ve gerçek-zamanlı bağlantı trafiğini kontrol ederek, telefon attığı her adımı kontrol etmenizi ve neleri yapıp neleri yapmaması gerektiğini bütünüyle yetkilendirebileceğiniz harika bir uygulamadır.

WhisperMonitor, bütün giden trafiği gözlem altında tutarak, uygulamaların sizden izinsiz veri alıp-göndermesine mani olur.

WhisperMonitor, değişiklikleri ve güncelleme ayarlarının kolayca yönetilmesini sağlar.

WhisperMonitor telefona gelen ve giden bütün bağlantı geçmişini ayrıntılarıyla birlikte kaydeder.

Android telefonlarının güvenliği tümüyle kullanıcının kontrolüne bırakan WhisperMonitor, kesinlikle kullanılması gereken çok yararlı bir uygulamadır.

Adres: http://www.whispersys.com/whispermonitor.html
İndir: http://www.whispersys.com/whispercore.html

Yorum bırakın